Meglerhus: Toppvalgene innen shipping

Meglerhuset råder investorene til å øke posisjonene de kommende månedene. 

Pareto Securities fremholder Frontline, Golden Ocean, BW LPG, og Flex LNG som åpenbare innhentingskandidater innen shipping-sektoren. I tillegg er DHT Holdings og Euronav attraktive kandidater.Det skriver meglerhuset i en ny oppdatering, ifølge TDN Direkt.Pareto skriver at langsiktige investorer de kommende månedene bør øke sine posisjoner. Meglerhuset foretrekker imidlertid tradisjonelle råvare-shipping-rederier, tank og bulk, fremfor mer direkte energirelaterte rederier i "disse svært usikre oljepristidene", skriver nyhetsbyrået. Pareto lister opp to faktorer som er positive for sektoren.1. Rederiene meglerhuset dekker har aldri hatt lavere kontant-break-even eller mindre gjenværende driftsinvesteringsforpliktelser enn nå02. De forskjellige segmentenes ordrebøker er nær laveste nivå på 20 år.