Nå skal Panoro hamstre egne aksjer

Panoro Enrgy starter nå sitt tilbakekjøp av egne aksjer.

Eivind Yggeseth

Panoro Energy har i dag startet sitt tilbakekjøpsprogram på maksimalt 166.162 aksjer, tilsvarende 0,2664 prosent av selskapet, opplyses det i en melding.Programmet ble godkjent av selskapets generalforsamling 24. mai.Tilbakekjøet gjøres for å levere aksjer til Mercuria Asset Holdings, som i henhold til vilkårene i låneavtalen relatert til kjøpet av OMV Tunisia Upstream.Ifølge betingelsene skal Panoro betale Mercuria et struktureringgebyr i egne aksjer.Opprinnelig var intensjonen å utstede nye aksjer til dette formålet, men grunnet markedsforholdene har styret besluttet at det er finansielt fordelaktig å heller gjøre tilbakekjøp.Panoro kan maksimalt kjøpe tilbake 50 prosent av det daglige gjennomsnittsvolumet som ble handlet i november 2018, til minimum 1 krone og maksimum 100 kroner per aksje.Les hele meldingen her.