Nok en leder i Bank Norwegian tar julehandelen på børsen

Måtte imidlertid betale noe mer enn toppsjefen ettersom aksjekursen har økt i løpet av dagen. 

Administrerende direktør i flyselskapet Norwegian, Bjørn Kjos, med bankkortet til internettbanken Bank Norwegian AS - Foto: Knut Falch / SCANPIX

Fredag morgen kom meldingen om at Bank Norwegian-sjef Tine Wollebekk hadde kjøpt 3.000 aksjer i morselskapet Norwegian Finans Holding (NOFI) for kurs 63,71 kroner.Utover dagen har aksjekursen sneket seg oppover, og dermed fant nok en primærinnsider ut at det var på tide å komme på banen.Rett før kl. 16 meldes det at Fredrik Mundal som er leder for Marked og Kundeservice også har kjøpt 3.000 aksjer i NOFI.Ettersom aksjekursen har steget i løpet av dagen, måtte han betale noe mer enn sin sjef.Mundal betalte 65,94 kroner pr. aksje, og etter transaksjonen eier han totalt 18.747 aksjer i NOFI.