Nordic Nanovector: Den eneste planen er å lansere på egenhånd

Nordic Nanovectors jobber nå med å åpne flere klinikker i Paradigme-studien.

Børs

Nordic Nanovector har åpnet 51 klinikker i Paradigme-studien, melder TDN Direkt.Nordic Nanovector-sjef Eduardo Bravo uttalte under DNBs helsekonferanse onsdag at det å åpne nok klinikker er den største utfordringen for selskapet. Fortsatt gjenstår det å åpne flere av de store klinikkene. Totalt har selskapet ifølge nyhetsbyrået som mål for Paradigme-studien å åpne 80 klinikker og rekruttere 130 pasienter.Bravo påpekte at selskapets eneste plan er å lansere produktet på egenhånd.- Hvis noen ønsker å kjøpe oss opp vil det være opp til investorene, sa Bravo.Nordic Nanovector faller onsdag 1,04 prosent til 62,00 kroner på Oslo Børs. Aksjen har hittil i år falt 23,46 prosent.

nordic nanovector
eduardo bravo