Nordnet har i dag inngått en avtale om å kjøpe Netfonds.Netfonds var den første nettmegleren i Norge da det ble etablert av Rolf Dammann i 1996. Selskapet har i dag over 80.000 registrerte kunder i Norge og Sverige og totalt 17 milliarder kroner i sparekapital. I fjor fikk selskapet et resultat før skatt på 42 millioner kroner.- Nordnet og Netfonds er en perfekt match. Vi har produkter, tjenester og en kundegruppe som er veldig like, og sammen kan vi oppnå synergieffekter både Nordnet og kundene vil tjene på. Ambisjonen er å ta det beste fra Netfonds og kombinere dette med det beste fra Nordnet, sier Anders Skar, daglig leder i Nordnet Norge, i en melding.Harald S. Thorstensen, daglig leder i Netfonds, mener sammenslåingen vil skape et unikt kompetansemiljø innen verdipapirhandel.- En sammenslåing av de norske kontorene til Netfonds og Nordnet vil etablere et sterkt kompetansemiljø innen selvbetjent verdipapirhandel, og våre ansatte vil nå bli en del av et større nordisk system med flere muligheter, sier Thorstensen i en melding. Kjøpet må godkjennes av Finanstilsynet og dette er forventet å ta ca tre måneder. I denne perioden vil det ikke skje noen endringer verken for kunder i Netfonds eller Nordnet.