Ny jobb til Eidesviks milliardskip

Kontrakten styrker Eidesvik-sjefen i troen på markedet fra 2020 og utover.

Eidesvik har sikret seg en ny kontrakt for subsea-skipet Viking Neptun som ble ferdigstilt ved Kleven Verft i 2015.Kontrakten er for fast arbeid med Ocean Installer AS. Oppstart er oppgitt til henholdsvis tidlig 2020 og 2021.- Vi er svært fornøyd med kontrakten og ser frem til å arbeide tett med Ocean Installer. Denne kontrakten bekrefter vår tro på dette markedet for 2020 og utover, sier konsernsjef Jan Fredrik Meling i Eidesvik Offshore.Det 145 meter lange skipet ble bestilt i 2012 og kostet, etter det Hegnar.no erfarer, 164,5 millioner dollar, eller rundt 1.4 milliarder kroner omregnet med dagens vekslingskurs.Milliardskipet jobber for tiden for tyske Merkur Offshore i markedet for havvind.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også