Ny kontrakt til Diana Shipping

Venter inntekter på minst 66 millioner kroner i løpet av 16 måneder. 

Tørrbulkrederiet Diana Shipping som er notert på New York Stock Exchange har inngått en time charter-avtale med SwissMarine Services for det 2011-bygde Capesize-fartøyet "MV Seattle", ifølge en melding torsdag. Raten er på 16.000 dollar pr. dag minus fem prosent i kommisjon til megleren som fikset dealen.Kontrakten har en varighet på minimum 16 måneder, og maksimum 19 måneder. Oppstart er 25. desember 2018.Det er ventet at kontrakten vil generere en bruttoinntekt på om lag 7,68 millioner dollar, eller rundt 66 millioner kroner, i minimumsperioden. Diana Shipping har en flåte på 48 tørrbulkskip, derav 4 Newcastlemax, 14 Capesize, 5 Post-Panamax, 5 Kamsarmax og 20 Panamax.I tillegg har rederiet solgt to Panamax-fartøy som skal leveres til sine nye eiere i januar 2019. Flåtens gjennomsnittsalder er på i overkant av 9 år.