Ny oppdatering fra Hofseth Biocare

Gründer Roger Hofseth. Foto: Finansavisen.

Ifølge resultatene fra en ny studie, forbedres ben- og leddhelse av inntaket av små fiskeben, noe som kan gjøres gjennom supplementer som CalGo, skriver Hofseth Biocare i en børsmelding mandag.Hofset Biocare produserer CalGo.Selskapet opplyser også at det introduserer Nøre Nutrition AS som sitt nye salgsselskap for å fokusere mer på direkte B2C-salg, og markedsføring gjennom sosiale medier.Det første produktet som lanseres er "Marint Kalsium", der Calgo er hovedingrediens.- Med bruken av CalGo som hovedingrediens, vil Nøre ha det beste kalsiumet tilgjengelig på markedet som sitt første produkt, heter det i børsmeldingen. Hofseth-aksjen faller rundt fem prosent mandag formiddag, men 2018 som helhet har vært et skarpt børsår med en oppgang på nær 50 prosent.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker