Ny styreleder i Element

FOTO: CF-Wesenberg@kolonihaven.no #cfwesenberg CF-Wesenberg

Thomas Christensen innstilles som ny styreleder i Element, ifølge en børsmelding torsdag.- Valgkomiteen har gleden av å foreslå Thomas Christensen som ny styreleder i selskapet. Komiteen har jobbet intensivt og gjennomført en grundig gjennomgang av styrevervet, basert på selskapets langsiktige strategi. Komiteen har avholdt samtaler med selskapets største aksjonærer, styret, ledelsen og flere potensielle kandidater. Christensen er en næringslivsleder med omfattende erfaring fra børsnoterte og privateide selskaper og komiteen er fornøyd med å foreslå ham som styreleder av Element, sier Per J. Bråthen, leder av valgkomiteen.Element har innkalt til en ekstraordinær generalforsamling 25. januar 2019.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker