Olsen tar igjen over styreledervervet i Avida Bank

Svenske Avida Finans ble i 2015 kjøpt opp av norske investorer, inkludert Ubon Partners, Tor Olav Trøim og Celina Midelfart.Torsdag melder selskapet at Stefan Alexandersson har besluttet å trekke seg som styreleder.Vervet går dermed igjen til tidligere styreleder Geir Langfeldt Olsen som har sittet i styret siden 2016. Olsen valgte nylig å forlate Ubon Partners, ifølge en børsmelding fra riggselskapet Borr Drilling."Mr. Olsen vil, etter restruktureringen gjennom Andenes Investment kjøpe majoriteten av Ubon Partners AS' aksjer i selskaper aktive i finanssektoren", het det i børsmeldingen.Les også: Supertrio blir superduoMidelfart sitter også i styret i banken sammen med Trøims våpendrager Håkon Reistad Fure og Christian Bjørnstad som representerer IC Financial der blant andre den mediesky investoren Edvin Austbø og Pareto-topp Petter Dragesund er inne på eiersiden. De største eierne i banken er Olsen, IC Financial, Trøim og Midelfart.I tillegg er Sundt-familien representert på eiersiden, ifølge den siste tilgjengelige aksjonæroversikten.