PANG - Oslo Børs under 795

Oslo Børs faller videre og hovedindeksen faller gjennom både 800 og 795.

Jesper Moerholt

Hovedindeksen på Oslo Børs er fredag formiddag ned over 1 prosent, til 794,24 på det laveste. Det er det laveste siden 23. mars, da hovedindeksen var nede i 783,15 på det laveste.Oslo Børs er da også ned 2,5 prosent siden nyttår.Ingen aksjer snuser fredag på ny all-time high, mens hele ti selskaper faller til ny all-time low .Blant de ti mest omsatte er det bare Norwegian Finans Holding som stiger, etter at adm. dir. Tine Wollebekk i dag har brukt 191.000 kroner på å kjøpe 3.000 aksjer. Teknisk sett er bildet også veldig klart. Den stigende trenden er brutt og dødskrysset tilsier fremdeles at det kan være mer å gå nedover - med små korreksjoner opp underveis i den fallende trenden.Mer om den tekniske analysen i søndagens aksjetips