Pareto-analytiker: - Hele markedet er inne i en litt volatil periode

Analytiker Carl-Emil Kjølås Johannessen i Pareto Securities om driveren for dagens kursoppgang.

Sjømatindeksen er opp 3,28 prosent onsdag. Marine Harvest er legger i skrivende stund på seg 3,06 prosent, Lerøy Seafood stiger 4,31 prosent, mens Austevoll Seafood hever seg 4,17 prosent.Analytiker Carl-Emil Kjølås Johannessen i Pareto Securities sier ifølge TDN Direkt sjømatmarkedet for tiden preges av volatilitet, og viser til at sjømatindeksen falt mye forleden.Han trekker likevel frem en mulig oppgang i spotprisene som delvis driver for dagens kursoppgang.- Hele markedet er inne i en litt volatil periode, det er ikke spesielt for laks. Men kursene får kanskje et lite dytt fra spotprisene, som kanskje er opp en krone eller to, muligens tre, fra det man snakket om fredag. Men vi må vente til fredag igjen før vi vår svaret, sier han til nyhetsbyrået.