Svenn-Tore Larsen i Nordic Semiconductor

Resultatvarsel fra Nordic Semi

Nordic Semiconductor reviderer guidingen for helåret 2018, går det frem av en børsmelding mandag.Selskapet venter nå inntekter på rundt 270 millioner dollar og Bluetooth-vekst på 20-25 prosent, noe som for 2. halvår innebærer rundt 140 millioner dollar i inntekter og en Bluetooth-vekst på 5-7 prosent.Forrige guiding pekte mot inntekter i den lave enden av intervallet 150-160 millioner dollar og en Bluetooth-vekst på 20-25 prosent.Bruttomarginen ventes fortsatt til rundt 50 prosent for 2. halvår 2018.- Både våre distributører og kunder avventer nå konsekvensene av den pågående handelsspenningen mellom USA og Kina, noe som påvirker vårt salg i dette kvartalet, så vel som vekstprognoser fremover. Denne usikkerheten reduserer også visibiliteten, sier toppsjef Svenn-Tore Larsen i en kommentar.Selskapet varsler 2019-guiding når tallene for 4. kvartal legges frem.Nordic Semiconductor faller hele 10,2 prosent til 34,35 kroner i tidlig handel på Oslo Børs.Les mer her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også