Hovedindeksen på Oslo Børs falt i dag 1,36 prosent før den sluttet på 858,14 poeng. Det ble omsatt aksjer for 3,3 milliarder kroner.Store selskaper som DNB, Telenor og Hydro falt henholdsvis 1,06 prosent, 0,48 prosent og 1,01 prosent.- De toneangivende indeksene i USA falt over tre prosent tirsdag kveld. Dermed er tonen satt for de europeiske børsene i dag, inkludert Oslo Børs. De amerikanske investorene frykter svakere økonomiske utsikter, da deler av rentemarkedet indikerer dette (korte og lange renter nærmer seg samme nivå), slo analysesjef Roger Berntsen fast i onsdagens rapport fra Netfonds.Veien videreForvalter Jan Petter Sissener er, tradisjonen tro, optimist når det gjelder utviklingen i aksjemarkedet.- Jeg tror selgerne begynner å bli ferdige med å selge, jeg tror vi kan stige noen prosenter frem mot jul. Tre til fem prosent frem mot nyttårsaften. Nå står hovedindeksen i 860 punkter, vi stenger nyttår på 890 punkter, det er Sisseners råtips, sier Sissener, ifølge DN.OljeEt fat Nordsjøolje omsettes for 62,50 dollar opp 0,68 prosent.Analytikere venter ifølge TDN Direkt et volatilt marked i forkant av Opec/ikke-Opec møtet i Wien den sjette til syvende desember.Equinor bytter Faroe sine andeler i tre felt under utbygging, Njord, Hyme og Bauge, til Equinor, og får til gjengjeld andel i de fire produserende feltene Alve, Marulk, Ringhorne Øst og Vilje.I en separat melding heter det at  med signalkabel for å få sanntidsdata fra undergrunnen under boreoperasjoner.NOV og Schlumberger har fått rammekontrakter for globale leveranser av borestreng med signalkabler (wired drill pipe) til Equinor. Begge leverandørene benytter løsninger fra IntelliServ, som eies av NOV og Schlumberger.Equinor falt 1,22 prosent til 202,20 kroner.Marine HarvestTirsdag ble det avholdt en  Der skulle aksjonærene stemme over et foreslått navnebytte fra Marine Harvest til Mowi, et forslag som fikk nær full oppslutning blant de fremmøtte aksjonærene.Aksjen falt i dag 2,60 prosent til 198,90 kroner.SAS fikk mer julingTirsdag la SAS , som var overraskende positive.Flyselskapet satt igjen med et resultat etter skatt på 640 millioner svenske kroner, opp fra 490 millioner i samme periode i fjor. Inntektene beløp seg til 12,7 milliarder, mens analytikerne på forhånd hadde spådd en omsetning på 12,3 milliarder kroner.Aksjen ble likevel straffet med et fall på 9,05 prosent til 19,10 kroner. Onsdag falt aksjen ytterligere 2,09 prosent til 18,70 kroner.Aker SolutionsAker Solutions falt i åpningsminuttene, men snudde opp etter at  fra hold til kjøp.- Aksjen er ned 23 prosent siden september, og med ingen endringer i våre estimater eller verdsettelse sitter vi igjen med 30 prosent oppside, slår meglerhuset fast.Aksjen klatret 1,44 prosent til 45,69 kroner.