To minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har den teknologitunge Nasdaq-indeksen falt 0,35 prosent og står i 7.415,12 poeng, mens Dow Jones står i 25.757,59 poeng etter en nedgang på 0,27 prosent.- Den amerikanske 10 års-renten har i løpet av natten falt under tre prosent, noe som er en indikasjon på lavere økonomisk aktivitet. De asiatiske børsene endte ned i natt på grunn av utviklingen i rentemarkedet. Når det er sagt, helgens avtale der USA og Kina ble enige om å sette handelskrigen på vent i 90 dager, er isolert sett positivt for verdensøkonomien, skriver analysesjef Roger Berntsen i dagens rapport fra Netfonds.OPECInteressen er stor i forkant av OPEC-møtet i Wien torsdag denne uken. Markedet forventer seg et produksjonskutt, og fire ikke-navngitte kilder opplyser til Reuters at OPEC og deres allierte (OPEC+) jobber med et kutt på 1,3 millioner fat per dag.- Det trengs ikke noe kutt, bare etterlevelse, heter det i tittelen på en oppdatering fra Danske Bank Hegnar.no har fått tilgang til.