<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Selger Plantasjen-bygg til Malling for ukjent beløp

Pangea Property Partners var rådgiver for Oslo Pensjonsforsikring i forbindelse med salget av nok en Plantasjen-eiendom. 

Publisert 10. des. 2018 kl. 10.37
Oppdatert 10. des. 2018 klokken 10.47
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 200 ord

Oslo Pensjonsforsikring (OPF) har solgt et næringsbygg belligende i Gardermoen Næringspark til Mailling & Co Eiendomsfond for et ukjent beløp.Det opplyser Pangea Property Partners, rådgiver for Oslo Pensjonsforsikring, mandag.Bygget på 3.600 kvadratmeter som ble ferdigstilt i 2009 og har vært forvaltet av Malling & Co, er fullt utleid til Plantasjen i en avtale som har en gjenstående varighet på nær 17 år.Det blir dermed det fjerde Plantasjen-bygget OPF selger i år etter salget av tre Plantasjen-eiendommer i Finland til Ragde - også da med Pangea som rådgiver.MilliardresultatOslo Pensjonsforsikring eier en rekke eiendommer i Oslo og andre deler av landet, derav kontorbygg, hotelleiendommer, samt industri- og logistikkbygg.I fjor var avkastningen på kundenes pensjonsmidler på 9,2 prosent, opp fra 5,3 prosent i 2016.Det er den høyeste avkastningen selskapet har oppnådd på 12 år. - Nøkkelen til en lønnsom pensjonsordning ligger i god avkastning og lave kostnader. Vi skal fortsette å jakte på alle mulighetene vi har for det skal forbli lønnsomt å være kunde i OPF og å være eier, uttalte adm.dir. Åmund T. Lunde da han presenterte resultatet i mai i år.Resultatet på 1.166 millioner kroner i 2017 er, med unntak av 2015 som innebar store engangseffekter, selskapets beste års­resultat noensinne.