Oslo Børs stuper torsdag, og ved 16-tiden er hovedindeksen ned rundt 3,3 prosent.
Av sektorene som er notert på børsen, går det absolutt verst for shippingaksjene.  som tidligere på dagen meldteFør oppstart på en langsiktig FSRU-kontrakt, vil den imidlertid betjene en LNG-skips charterkontrakt med Naturgy som har oppstart øyeblikkelig etter at posisjoneringsseilingen fra verftet er gjennomført. 
Oslo Børs' shippingindeks faller hele 4,5 prosent, og er dermed ned over 22 prosent siden årsskiftet.Det aller tyngste fallet er det Wallenius Wilhelmsen som står for med en nedgang på hele 8,3 prosent.Videre utmerker Fredriksen-rederiene Frontline og Golden Ocean seg med fall på henholdsvis 5,9 og 6,9 prosent. Én seiler mot strømmenKun et av selskapene i shippingindeksen stiger torsdag, og det er Höegh LNG at det har tatt levering av «Höegh Gannet», rederiets niende FSRU (flytende lagrings- og regassifiseringsenhet), fra Hyundai Heavy Industries i Sør-Korea. Den nye doningen er med i Höegh LNGs pågående anbudsprosesser for prosjekter med oppstart i mellom 2019 og 2021.Denne midlertidige kontrakten har en varighet på 15 måneder med en fast dagrate som er på linje med det historiske LNG-fraktmarkedet på medium sikt. Ved 16-tiden er Höegh-aksjen opp vel tre prosent.