Bred nedgang i New York smitter også over på Oslo Børs.«De toneangivende indeksene i USA falt over tre prosent tirsdag kveld. Dermed er tonen satt for de europeiske børsene i dag, inkludert Oslo Børs. De amerikanske investorene frykter svakere økonomiske utsikter, da deler av rentemarkedet indikerer dette (korte og lange renter nærmer seg samme nivå)», skriver Berntsen i morgenrapporten.Etter 30 minutters handel står hovedindeksen i 855,99 poeng, ned 1,61 prosent.Det er hittil omsatt aksjer for 482 millioner kroner.OljeprisenBrent-oljen er onsdag morgen ned 1,48 prosent til 61,16 dollar fatet, mens WTI-oljen faller 1,56 prosent til 52,42 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 62,50 dollar fatet ved børsslutt i Oslo tirsdag.Oljeprisene tynges onsdag morgen i etterkant av , som viste en oppbygging i amerikanske råoljelagre på 5,4 millioner fat forrige uke.Det var ventet en nedgang på 2,4 millioner fat til 448 millioner fat under den samme perioden, ifølge en undersøkelse fra Platts. Analytikere venter ifølge TDN Direkt et volatilt marked i forkant av Opec/ikke-Opec møtet i Wien den sjette til syvende desember.«Oljeprisen holder seg oppe på forventninger om en tilstrekkelig produksjonskuttavtale som vil balansere markedet ved det kommende Opec-møtet», skriver analytikerne i ANZ mandag ifølge Platts.Equinor bytter Faroe sine andeler i tre felt under utbygging, Njord-, Hyme og Bauge, til Equinor, og får til gjengjeld andel i de fire produserende feltene Alve, Marulk, Ringhorne Øst og Vilje.I en separat melding heter det at med signalkabel for å få sanntidsdata fra undergrunnen under boreoperasjoner.NOV og Schlumberger har fått rammekontrakter for globale leveranser av borestreng med signalkabler (wired drill pipe) til Equinor. Begge leverandørene benytter løsninger fra IntelliServ, som eies av NOV og Schlumberger.Equinor faller 1,47 prosent til 201,70 kroner.Ellers i olje faller DNO 2,99 prosent til 14,74 kroner, mens Aker BP svekkes 3,11 prosent til 249,20 kroner.I oljeservice er Subsea 7 ned 3,15 prosent til 91,76 kroner, mens TGS faller 2,57 prosent til 242,90 kroner.Marine HarvestTirsdag ble det avholdt en Der skulle aksjonærene stemme over et foreslått navnebytte fra Marine Harvest til Mowi, et forslag som fikk nær full oppslutning blant de fremmøtte aksjonærene.Alle er imidlertid ikke like begeistret for navnebyttet.- Vi synes det blir helt feil at Mowi-navnet skal assosieres med måten dere og andre, etter vår mening, forurenser naturen, villaksens habitat, økosystemer og truer fremtiden for kommende generasjoner, het det i en melding fremsatt på generalforsamlingen på vegne av medlemmer av Mowinckel-familien, Marine Harvest, som i skrivende stund er den nest mest omsatte aksjen, faller 2,60 prosent til 198,90 kroner.SASSAS la tirsdag , som var overraskende positive.Flyselskapet satt igjen med et resultat etter skatt på 640 millioner svenske kroner, opp fra 490 millioner i samme periode i fjor. Inntektene beløp seg til 12,7 milliarder, mens analytikerne på forhånd hadde spådd en omsetning på 12,3 milliarder kroner.Aksjen ble likevel straffet med et fall på 9,05 prosent til 19,10 kroner på Oslo Børs tirsdag. Ifølge TDN Direkt onsdag kutter Nordea Markets kursmålet på SAS-aksjen til 24 svenske kroner per aksje fra 27 kroner per aksje.Onsdag faller aksjen 4,45 prosent til 18,36 kroner.Aqua Bio TechnologyEt lyspunkt er  for å tegne 4.610.000 nye aksjer for et bruttoproveny på 11,525 millioner kroner i en betinget rettet emisjon på minimum 10,5 millioner kroner og maksimum 15 millioner kroner, ifølge en børsmelding tirsdag kveld.Tegningskursen i emisjonen er satt til 2,50 kroner per aksje. Selskapets styre vil også foreslå en reparasjonsemisjon.Aksjen er opp 3,97 prosent til 2,62 kroner, og er for øyeblikket nummer tre på vinnerlisten.HiddnTvenge-dominerte Hiddn Solutions har  om å tilby sikre og GDPR-kompatible krypteringsløsninger for multifunksjonsprintere.Aksjen er opp 1,85 prosent til 1,38 kroner.Aker SolutionsAker Solutions falt i åpningsminuttene, mens snudde opp etter at  til kjøp fra hold.«Aksjen er ned 23 prosent siden september, og med ingen endringer i våre estimater eller verdsettelse sitter vi igjen med 30 prosent oppside», skriver meglerhuset, som mener aksjen er attraktivt priset.Aksjen stiger 1,35 prosent til 45,65 kroner.