Slutter som toppsjef i Astrup Fearnley

Jon-Aksel Torgersen gir seg som toppsjef i Astrup Fearnley.

Jon-Aksel Torgersen fratrer som konsernsjef i Astrup Fearnley AS, går det frem av en pressemelding.Even Matre Ellingsen - som siden 2012 har vært administrerende direktør i Fearnley Securities - er ansatt som ny konsernsjef fra og med 31. mars 2019. Det er styret i Astrup Fearnley og Torgersen som i fellesskap har blitt enige om at Torgersen fratrer. Han har vært ansatt i konsernet siden 1978 og har innehatt rollen som konsernsjef siden 1992.Torgersen vil fortsatt være tilknyttet konsernet i årene fremover som senior advisor samt inneha diverse styreverv, heter det.- Jeg er overbevist om at utnevnelsen av Even som ny konsernsjef er både klok og riktig. Even innehar alle de egenskaper som er nødvendig for å videreutvikle konsernet i fremtiden, kommenterer Torgersen, ifølge pressemeldingen.- Jeg vil benytte anledningen til å takke dere alle for et godt samarbeid i mange år samtidig som jeg ser frem til å opprettholde dette i en friere rolle i konsernet, fortsetter han.