KjøpLogg inn

Smell for Sveaas – aksjene er 56 millioner mindre verdt

Publisert 14. des. 2018 kl. 08.24
Oppdatert 14. des. 2018 klokken 08.26
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 105 ord
Ivan Kverme

For litt over et år siden kjøpte Christen Sveaas seg opp i bredbåndselskapet NextGenTel. Selv om investoren kunne glede seg over å bli selskapets største eier, har avkastningen i aksjemarkedet vært alt annet enn lystig.NextGenTel-aksjen har siden en topp få dager etter kjøpet halvert seg i verdi og aksjen omsettes nå for 10,25 kroner. DN slår fast at Sveaas dermed har et papirtap på rundt 56 millioner kroner.- På generelt grunnlag mener vi NextGenTel har flere spennende muligheter og kan bevege seg i flere retninger. Men vi er tålmodige, og telekomsektoren liker vi fortsatt, skriver investeringsdirektør Gunnar Jacobsen i Kistefos i en epost til DN.