Fra venstre på første benk: Bård Stenberg (PGS), Thierry Le Roux (EVP, CGG Veritas), Jon Erik Reinhardsen (CEO PGS), andre rad fra venstre: Rune Eng (CEO Spectrum) og Atle Jacobsen (CEO Dolphin). Foto: Iván Kverme

Spectrum starter seismikk-studie

Starter undersøkelse i Brasil.

Spectrum opplyser i en oppdatering mandag at selskapet starter en 3D multiklient-undersøkelse i Potiguar-bassenget offshore i Brasil. Selskapet skriver at undersøkelsen er på 10.700 kvadratkilometer og dekker blokker som nylig ble tildelt i den 15. lisensrunden, i tillegg til planlagte blokker i den 17. lisensrunden i 2020.De første produktene vil være tilgjengelig i tredje kvartal 2019.Selve undersøkelsen støttes av industrifinansiering.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også