Stor interesse for Color Groups nye låneavtale

Om ikke bankene akkurat sto i kø med pengesekken, var det i alle fall stor interesse.

Color Group har ifølge en melding mandag inngått en ny femårig finansieringsavtale med førsteprioritets pant i bilfergen M/S Color Magic.Bilfergen som skal være verdens største av sitt slag, trafikkerer den populære ruten mellom Oslo og Kiel, noe den har gjort siden ferdigstillelsen i 2007.Den nye rullerende kredittfasiliteten er på 1,2 milliarder kroner, og har de samme vilkårene som tilsvarende skipslån i selskapet, opplyses det.Avdragsprofilen er på 10 år.Fasilitetens første transje på rundt 500 millioner kroner skal benyttes til å refinansere utestående lån som forfaller i september 2019.Bankene som er med på transaksjonen er Nordea, Danske Bank, ABN Amro, SEB, Sparebanken Møre og DNB.- Transaksjonen var betydelig overtegnet av deltagende banker, heter det i børsmeldingen.