Thina Saltvedt ser oljepris på 58 dollar

Energianalytiker Thina Saltvedt følger oljeprisen og trekantdramaet mellom USA, Russland og Saudi-Arabia tett.

Energianalytiker Thina Saltvedt fra Nordea Markets var gjest i HegnarTV og HegnarPodden torsdag.Det store temaet var selvsagt OPEC - og hvordan man skulle tyde de meldingene som lekket derfra. - Jeg tolker det som at det er veldig vanskelig å komme til en enighet fordi det er et trekantdrama som utspiller seg mellom USA, Russland og Saudi-Arabia, sier Saltvedt, og fortsetter;- USA vil ikke at OPEC skal kutte for å øke prisene, de ønsker lave bensinpriser til forbrukerne i USA. Det har Donald Trump tydelig sagt. Russland vil ikke være med på å kutte hvis ikke Saudi-Arabia tar et stort nok kutt. Så det er her spillet utspiller seg, mellom verdens største oljeprodusenter.Hva utfallet av Opec-møte blir ikke kjent i dag før kl.13.- Hva står Brent-oljen i da?- Hvis jeg skulle gjettet, ville jeg sagt 58 dollar, sier Saltvedt.Hør hele intervjuet her:


Les også