To attraktive aksjer og en advarsel fra analytiker

Polarcus varsler i en børsmelding fredag at 90 prosent av flåtekapasiteten er booket for 1. kvartal 2019. For 2. kvartal er andelen på 85 prosent, mens den i 3. og 4. kvartal 2019 er nede henholdsvis 55 og 30 prosent. Selskapet har kunngjort fem nye prosjekter i løpet av 4. kvartal 2018, i tillegg til et med Vyacheslav Tikhonov.- Disse tildelingene gir nye datapunkter som indikerer økt prising i 2019, skriver Polarcus.Meglerhus sier kjøpIfølge TDN Direkt er tallknuserne i Nordea Markets godt fornøyd med dagens nyheter fra selskapet.- Vi er positive til Polarcus og har anbefaling kjøp på selskapet, skriver Nordea Markets.Attraktiv pris – høy risikoMeglerhuset trekker også frem BW Offshore i en oppdatering, og slår fast at selskapet har et godt inntjeningspotensial og handles til en attraktiv pris.- Vi understreker imidlertid at risikoen er høy, da aksjen er meget sensitiv overfor utviklingen i oljeprisen, avslutter Nordea Markets.Solide kursoppgangerI skrivende stund omsettes Polarcus-aksjen for 1,016 kroner (+11,65 prosent) mens BW Offshore-aksjen omsettes for 31,55 kroner (+6,23 prosent).