- Tøm bankkontoen til barna og få det inn i fond før nyttår!

Porteføljeforvalter Leif Eriksrød spår børsåret 2019.

Er du usikker på hvor du skal putte pengene akkurat nå, har porteføljeforvalter Leif Eriksrød i Alfred Berg Kapitalforvaltning en klar melding: - Det gjelder å tømme bankkontoen til barna og få det inn i fond før nyttår. Det bør man gjøre, sier Eriksrød. - Hvorfor?- Lønnsomheten utvikler seg positivt, og prisingen har faktisk blitt veldig edruelig nå etter børsfallet, sier forvalteren, og fortsetter;- Jeg har regnet litt på det. Jeg tror vi har inntjeningsvekst på Oslo Børs på rundt 20 prosent i 2018, og nå har Børsen mer eller mindre null i avkastning. Så da har jo Børsen blitt 20 prosent billigere, faktisk, sier Eriksrød.- Den (red.anm: Oslo Børs) prises ned i 16 gangeren på bakoverskuende tall, og det er nesten nede i normalen.Hør Leif Eriksrøds beste aksjetips på HegnarPodden: