Var skeptisk i oktober - nå begynner han å plukke aksjer

- Nå begynner jeg å plukke enkeltaksjer, sier Harald Espedal.

Investor Harald Espedal spådde i oktober børsfall på inntil 15 prosent. Nå tror han korreksjonen nærmer seg slutten og gjør seg klar for aksjeplukking, skriver DN .Hovedindeksen på Oslo Børs endte på 825,96 torsdag, etter en nedgang på 3,75 prosent. Indeksen har ikke sluttet lavere siden 9. april i år (815,01).Dermed er det bare 1,4 prosent igjen børsoppgangen i 2018. Indeksen har ikke sett et større prosentvis fall siden 8. februar 2016, da den falt 4,4 prosent.- Jeg sa til Dagens Næringsliv i oktober at jeg trodde på et fall på ti til femten prosent. Vi er i ferd med å nærme oss dette nivået nå, sier Espedal.- Det betyr at du igjen kjøper?- Ja, nå begynner jeg å plukke enkeltaksjer, sier han til avisen.Les også: Espedal øker i Sandnes SparebankEspedal tror vi har en korreksjon og ikke nedgang.- Det er fordi den økonomiske veksten er for sterk til en langvarig nedgang i aksjemarkedet. Jeg ser ikke klare nok tegn i verdensøkonomien til at det nå er økonomisk resesjon hverken i USA eller den globale økonomien, sier han til DN.