Wall Street venter spent på dagens nyheter

To minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har Nasdaq-indeksen lagt på seg 0,57 prosent og står i 6.792,13 poeng, mens Dow Jones står i 23.731,83 poeng etter en oppgang på 0,24 prosent.Onsdag er det klart for rentemøte i Federal Reserve (Fed). Det blir et møte som garantert vil stjele overskriftene, uansett utfall.På forhånd er det ventet at den amerikanske sentralbanken vil heve styringsrenten med 25 basispunkter, til 2,25-2,50 prosent. Flere meglerhus venter ifølge TDN Direkt at Fed også vil nedjustere guidingen fra tre til to rentehevinger i 2019.Handelsbanken Capital Markets spår ifølge nyhetsbyrået, i tillegg til en heving på 25 basispunkter, at Fed vil nedjustere renteprognosen for 2019 noe. De mener det er liten tvil om at vekstutsiktene har blitt mer usikre, og spår en guiding på to rentehevinger i 2019.Oppdatert klokken 16.02: Salget av brukte boliger i USA økte med 1,9 prosent i november (fra måneden før). Det var ventet en nedgang på 0,6 prosent.