Aksjonærene nådeløse mot telekom-gigant

AT&T-aksjen synker i handelen onsdag etter at selskapets hovedkonkurrenter tar markedsandeler.

Mark Lennihan

AT&T, USAs største telekommunikasjonsselskap, faller 1,87 prosent i handelen onsdag.Investorene reagerer negativt etter at hovedkonkurrentene T-Mobile og Verizon la frem sterke abonnementstall. T-Mobile fikk hele 2,4 millioner nye abonnementer i 4. kvartal, ifølge en melding. Analytikerkonsensus lå inne med en forventning på 857.000 nye kunder.Verizon fikk 650.000 nye betalende kunder i 4. kvartal, melder selskapet.Analytikerkonsensus lå her på 355.600 nye abonnementer for fjorårets siste kvartal.Markedet ser ut til å se på telekommarkedet som et nullsum-spill der vinneren tar fra taperen.AT&T har mistet 2,31 prosent av markedsverdien onsdag og handles for 30,06 dollar.T-Mobile-aksjen omsettes for 67,22 dollar, ned 0,81 prosent.Verizon-aksjen reagerer også negativt er faller 1,10 prosent til 57,14 dollar.