Amazon-datter lanserer gratis film- og seriestreaming

IMDb lanserer "Freedive" som vil tilby både film og serier gratis til amerikanske kunder.

Amazon-eide Internet Movie Database (IMDb) meldte torsdag at de lanserer en ny streamingkanal som skal tilby film og serier gratis.Kanalen vil være tilgjengelig for amerikanske forbrukere, enten gjennom laptopen eller via Amazon Fire TV.Ifølge Amazon vil Freedive være et reklamefinansiert produkt.Blant filmene som blir å tilgjengelig på streamingkanalen finner vi Awakenings," "Monster," "The Illusionist," "The Last Samurai" og "True Romance", ifølge Marketwatch.Serier og show som "The Bachelor," "Fringe," "Heroes" og "Without a Trace blir også å finne på Freedive.Amazon-aksjen omsettes for 1.654,71 dollar onsdag kveld, ned 0,28 prosent.


Les også