Analytiker spår kursoppgang – anbefaler kjøp

Investtech anbefaler kjøp av aksjer i Nel.- Investorene har over tid betalt stadig høyere priser for å kjøpe seg opp i Nel, og hydrogenselskapet ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt, skriver Investtech.Analytikeren minner om at stigende trender indikerer at bedriften er inne i en positiv utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er økende.- Kursen brøt mandag opp gjennom taket ved 4,66 kroner i en rektangelformasjon. Dette signaliserer videre oppgang til 5,50 kroner eller mer, skriver Investtech.Høyt volum på kursoppgang indikerer positive investorer, noe Investtech mener styrker aksjen på kort sikt.Det skal være lite motstand over dagens nivå, mens det ligger støtte ved 4.70 kroner.- Vurdering: Kjøpskandidat, avslutter analytikeren.I skrivende stund omsettes aksjen for 4,97 kroner, opp 0,57 prosent.Det betyr at aksjen er opp 12,65 prosent den siste uken mens den har klatret 7,12 prosent den siste måneden.