Analytiker spår kursoppgang – anbefaler kjøp

Investtech anbefaler kjøp av aksjer i Telenor og Mowi.- Telenor endte på 174 kroner etter en oppgang på 1,4 prosent. Aksjen brøt med det rekordnoteringen fra januar i fjor og satte ny all time high. Aksjen ligger i en stigende trendkanal på kort sikt. Den tidligere motstanden ved 169 kroner er brutt, og dette nivået danner nå støtte ved eventuelle reaksjoner tilbake. Aksjen er nøytral på innsidehandler. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- Mowi (tidligere Marine Harvest) opplever avtagende optimisme hos investorene og kursen har brutt ned gjennom gulvet i den stigende trendkanalen på mellomlang sikt. Dette indikerer i første omgang svakere stigningstakt, eller innledning av en mer horisontal utvikling. Aksjen har støtte ved cirka 173 kroner og motstand ved cirka 204 kroner. Vurdering: Svak kjøpskandidat, avslutter Investtech.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også