Analytiker spår kursoppgang – anbefaler kjøp

Investtech anbefaler kjøp av aksjer i Photocure.- Photocure viser en sterk utvikling innenfor en langsiktig, stigende trendkanal. Dette signaliserer økende optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang, skriver Investtech.Analytikeren minner om at aksjen har støtte ved gulvet i trendkanalen, samt ved cirka 32,40 kroner. På oppsiden er det lite motstand før ved 63,40 kroner, nesten 40 prosent over siste sluttkurs.- Volumet har tidligere vært høyt på dager med kursoppgang og lavt på dager med kursnedgang. Dette styrker trendbildet, skriver Investtech.Aksjen skal være positiv på innsidehandler etter at flere innsidere kjøpte aksjer i november. - Vurdering: Kjøpskandidat, avslutter InvesttechI skrivende stund omsettes aksjen for 45,60 kroner, opp 0,22 prosent.Det betyr at aksjen er opp 4,83 prosent den siste uken mens den har falt fem prosent hittil i år.