Anbefaler tre aksjer

I den siste ukerapporten fra Nordea kan vi lese at analytikerne ikke foretar noen endringer av de norske aksjene som er med i Nordisk 20-listen.Det betyr at BW Offshore, Subsea 7 og Storebrand er det norske bidraget i porteføljen.- Svake ledende indikatorer, delvis nedstengt offentlig sektor i USA, og resultatvarsel fra Apple ga ingen ønskestart på året. Heldigvis reddet fredagens sterke arbeidsmarkedsrapport og støttende uttalelser fra sentralbanksjef Jerome Powell uken samlet sett, skriver Nordea.- Markedene har vært volatile, men globale aksjer startet første uken med en oppgang på 0,3 prosent målt i norske kroner. For Oslo Børs startet året langt mer positivt, da oljeprisen hadde en sterk uke, og børsen steg hele 3,8 prosent i løpet av årets første uke, avslutter Nordea.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også