Bare nesten fra 3M

FILE- In this Oct. 24, 2017, file photo, the logo for 3M appears on a screen above the trading floor of the New York Stock Exchange. Manufacturing giant 3M said it will use $600 million of its tax saving to bolster pensions for U.S. workers and will increase capital spending by as much as $100 million this year. But the company also said it expects to increase its buybacks by more, adding perhaps $1 billion to its program. (AP Photo/Richard Drew, File) Richard Drew

3Ms resultat for 4. kvartal var totaltsett ganske lystig lesning, men selskapet guider i den lave ender av tidligere oppgitt intervall.

3M Company fikk et justert resultat på 2,31 dollar pr aksje i fjerde kvartal 2018, en økning på ti prosent fra samme periode året før, fremgår det av kvartalsrapporten fra selskapet.Det var i snitt ventet en eps på 2,28 dollar, ifølge estimater innhentet av Refinitiv.Omsetningen i kvartalet ble 7,9 milliarder dollar, ned 0,6 prosent på årsbasis. På forhånd var det ventet en omsetning på 7,87 milliarder i 2019.For 2019 venter nå selskapet et resultat pr aksje på 10,45 til 10,90 dollar, mot ventet 10,75 dollar. Tidligere guiding var på 10,60 til 11,05 dollar.- 3M leverte bra i 4. kvartal med resultater som var i tråd med forventningene. Vi opplevde en organisk vekst på 3 prosent - som inkluderte vekst i alle segmenter og geografiske lokasjoner - sammen med sterk kontantstrøm og resultater, heter det fra 3Ms CEO Mike Roman.3M-aksjen faller 2,43 prosent i førhandelen.


Les også