Blandet stemning på Asia-børsene

Til tross for god stemning på Wall Street tirsdag, er det blandet stemning på børsene i Asia onsdag etter usikkerhet rundt Storbritannias utmelding av EU.Statsminister Theresa Mays brexit-avtale ble som ventet nedstemt i Parlamentet. Hva som skjer videre etter at skilsmisseavtalen som May har forhandlet fram er stemt ned, er helt uvisst.Asia-børseneI Japan faller Nikkei 225-indeksen 0,68 prosent, og den bredere Topix-indeksen er ned 0,47 prosent.Shanghai Composite rykker frem 0,02 prosent, mens S&P/ASX 200-indeksen i Australia opplever en oppgang på 0,35 prosent.Koreanske Kospi er opp 0,35 prosent, mens Hang Seng i Hong Kong stiger 0,13 prosent.Straits Times i Singapore styrkes 0,30 prosent.OljeprisenBrent-oljen er onsdag morgen opp 0,20 prosent til 60,76 dollar fatet, mens WTI-oljen stiger 0,06 prosent til 52,14 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 60,18 dollar fatet ved børsslutt i Oslo tirsdag.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker