Børstaper tyr til finansielle rådgivere - aksjen stuper

Vil komme tilbake til markedet med mer informasjon.

Som en del av sine aktiviteter for å sikre finansiering har NEXT Biometrics Group engasjert Carnegie og DNB markets som sine finansielle rådgivere. Det skrev selskapet i en børsmelding torsdag.Selskapet og lederne har mottatt støtte fra selskapets største aksjonærer for videre finansiering av selskapet. NEXT vil fortsette dialogen med relevante interessenter, vurdere sine tilgjengelige finansieringsaktiviteter og komme tilbake til markedet med mer informasjon i god tid, ifølge meldingen. I skrivende stund er Next-aksjen ned hele 11,6 prosent til 22,9, ned 28,21 prosent siste måned. På ett år har aksjen stupt hele 57,14 prosent. På aksjonærlisten til selskapet fra forrige uke er Torstein Tvenge med 605.000 aksjer, tilsvarende 3,1 prosent. Også privatinvestor Haakon Sæter fra Fredrikstad sitter godt inne i taperaksjen, med totale 197.500 aksjer, tilsvarende 1 prosent eierandel.