Brannrammet bilskip sendt på skraphaugen

M/V Baltic Breeze har fraktet sine siste biler.

Det var natt til 14. oktober i fjor at det brøt ut brann i motorrommet til det 1983-bygde bilskipet M/V Baltic Breeze.Da var bilskipet på vei fra Drammen til Cuxhaven i Tyskland med rundt 3.000 biler ombord.Hverken personell eller biler kom til skade i brannen, men motoren fikk gjennomgå.Nå har eierne besluttet å sende det 164 meter lange skipet med plass til totalt 3.232 biler, til skraphaugen.Det fremgår av en oversikt fra verdivurderingsbyrået Vesselsvalue. Ifølge Vesselsvalue skal skipet skrapes i Tyrkia. Prisen er ikke kjent.Skipet var chartret ut til UECC, men eid av Wallenius Lines Singapore og håndtert av Wallenius Marine Singapore.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også