Canada Goose stuper etter nedgradering

Klesprodusenten Canada Goose stuper nesten 10 prosent i Toronto etter nedgradering av aksjen.

Børs

Torsdag nedgraderte en analytiker fra Wells Fargo Canada Goose fra "outpreform" til "market preform". Banken kuttet samtidig kursmålet fra 80 dollar til 68 dollar.Nedgraderingen begrunnes med at "risk/reward" profilen ikke er like attraktiv som før.- Vi føler at verdsettingen kommer til å bli mer relevant etter hvert som merket modnes, merkevare segmentet forblir vanskelig og momentet til merkevaren kjøles ned, sier analytikeren fra Wells Fargo.Aksjen reagerer kraftig og er ned 9,10 prosent til 45,10 amerikanske dollar, torsdag kveld.Selv etter dagens kraftige korreksjon er aksjen opp 165 prosent siden børsnoteringen i mars 2017.

wells fargo
Nyheter
Børs