"CF-WESENBERG, CF Wesenberg"

De norske aksjene i USA og Canada

Men Frontline så rødt.

Wall Street utviklet seg blandet i torsdagens handel.Nasdaq ble dagens vinner etter at flere store semiconductor-selskaper la frem resultater som overgikk analytikernes forventninger.Dow Jones falt 0,09 prosent til 24.553,62, mens Nasdaq steg 0,68 prosent til 7.073.46 og S&P 500 0,14 prosent til 2.642,33.Halvlederprodusenter viste vei, og Intel ble dagens sterkeste Dow-komponent med sin oppgang på 3,8 prosent til 49,76 dollar.Aksjen ble likevel hardt straffet i etterhandelen, etter at selskapet skuffet på topplinjen og ikke minst guidingen i sin rapport for 4. kvartal.I samme sektor spratt Texas Instruments opp nesten syv prosent etter å ha lagt frem tall som slo estimatene.Farmasi trakk ned, og Merck, Pfizer og Johnson & Johnson utmerket seg negativt.Les hele kommentaren her.Slik gikk det med de norske aksjene i USA og Canada


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også