De norske aksjene i USA og Canada

Slik gikk det med de norske aksjene i USA og Canada onsdag kveld.

Onsdag ble et tre dager langt møte i Beijing mellom de USA og Kina avsluttet. Representantene for de to landene skal ha blitt enige om at Kina vil øke sin import av amerikanske jordbruks- og energivarer, samt andre foredlede varer.Amerikanerne ønsker seg strukturelle endringer i Kina hva gjelder tvungen teknologioverføring, beskyttelse av intellektuell kapital, handelsbarrierer, datahacking og innbrudd samt jordbruk.President Donald Trump var tydelig fornøyd med utviklingen i forhandlingene.- Forhandlingene med Kina går veldig bra, ytret den amerikanske presidenten på sin Twitter-konto tirsdag.Dow Jones endte dagen på 23.879,12 poeng, opp 0,39 prosent. S&P 500 steg 0,41 prosent til 2.584,96 poeng, mens Nasdaq klatret 0,87 prosent til 6.957,08 poeng.Hele USA-kommentaren her