Det mest attraktive av de selskapene DNB Markets har dekning på

Analytiker Ole-Andreas Krohn ser for seg en direkteavkastning på rundt 10 prosent.

Telenor stengte i går på 165,85 kroner per aksje og kursen er dermed ned med 0,7 prosent siden DNB Markets ved årsskiftet tok aksjen inn i den ukentlige porteføljen med anbefalte aksjer.«En solid kontantstrøm og muligheter for ytterligere kostnadskutt på sikt, gjør at vi venter en relativt høy direkteavkastning i form av ordinært og ekstraordinært utbytte samt tilbakekjøp i tiden fremover», skriver analytiker Ole-Andreas Krohn i en fersk oppdatering.Samlet sett ser han for seg en direkteavkastning på rundt 10 prosent, hvilket er blant det mest attraktive av de selskapene DNB Markets har dekning på.Meglerhuset har en kjøpsanbefaling på Telenor med et kursmål på 190 kroner per aksje.«Kursmålet er tatt ned fra 200 kroner per aksje etter at vi har justert estimatene for noe økte kostnader på kort sikt, delvis oppveid av en positiv valutakursutvikling, og et noe lavere potensial for DTAC i Thailand», heter det fra Krohn.Kvartalsrapporten legges frem 30 januar og analytikeren venter at mer visibilitet på utbyttekapasiteten fremover, vil kunne få en positiv mottagelse i markedet.