Dette mener analytikerne om Netflix-tallene.

Analytikerne fra de store investeringsbankene og meglerhusene er i all hovedsak positive til Netflix-aksjen etter torsdagens tallslipp.

Torsdag la Netflix frem tall for 4. kvartal 2018 der selskapet leverte bedre enn ventet på bunnlinjen og på brukerveksten, men dårligere på guidingen.Nyhetsbyrået CNBC har hentet inn reaksjoner fra forskjellige analytikere som følger selskapet.Goldman Sachs opprettholder sin kjøpsanbefaling, men høyner kursmålet fra 420 til 450 dollar.- Så lenge Netflix' brukervekst fortsetter å overgå forventningene og selskapet nærmer seg et vendepunkt til positiv kontantstrøm, tror vi at aksjen vil fortsette å overgå markedet signifikant, mener Goldman.JPMorgan Chase opprettholder sin overvektsanbefaling og høyner sitt kursmål til 435 dollar.- I sum ble vi mer positive til Netflix etter Q4-rapporten. Den underliggende globale trenden mot on-demand underholdning forblir sterk, noe som også gjelder Netflix' egenprodusere innhold... Vi tror Netflix er i rute til å ha 200 millioner betalende brukere innen 2021. Vi opprettholder vår overvektsanbefaling og vi ville ha kjøpt enhver dipp i aksjen, forteller JPMorgan.Netflix hadde en negativ fri kontantstrøm på 1,3 milliarder dollar i 4. kvartal, samtidig som selskapet skuffet noe på brukerveksten i USA.Tross noe bekymring for dette, opprettholder Bank of America sin kjøpsanbefaling og høyner kursmålet fra 440 til 450 dollar.- Den negative frie kontantstrømmen og muligheten for at prisøkninger vil slå hardt ut mot den innenlandske (amerikanske, red.anm) brukerveksten er bekymringsverdig i noen grad. Allikvel mener vi at det er den internasjonale brukerveksten som driver aksjen. Vi opprettholder vår kjøprsanbefaling og øker kursmålet fra 440 til 450 dollar etter raskere penetrasjonsforventninger i vår verdsettelsesmodell, mener Bank of America.UBS opprettholder sin overvektsanbefaling og høyner sitt kursmål fra 410 til 420 dollar.RBC opprettholder sin kjøpsanbefaling og høyner sitt kursmål fra 450 til 480 dollar.Needham har en hold-anbefaling på aksjen.Det samme gjelder Baird som opprettholder sin hold-anbefaling.