DNB Markets-analytiker anbefaler «kjøp»

Meglerhuset venter at selskapet - etter to svakere kvartaler - igjen vil kunne vise vekst.

Europris er blant selskapene som rapporterer tall for 4. kvartal denne uken. Rapporten kommer torsdag morgen og her venter DNB Markets at selskapet - etter to svakere kvartaler - igjen vil kunne vise en vekst i forhold til tilsvarende kvartal året før.«Underliggende vekst er ventet å ligge på fire prosent, og vi venter samtidig at nyåpnede butikker det siste året vil bidra med ytterligere ett prosentpoeng», heter det fra analytiker Ole-Andreas Krohn i en fersk oppdatering. Kursen er opp drøye tre prosent så langt i år, og den stengte fredag på 23,90 kroner per aksje.Meglerhuset venter et uendret utbytte på 1,70 kroner per aksje, og har en kjøpsanbefaling med et kursmål på 30 kroner.