DNB Markets-analytiker anbefaler «kjøp»

Meglerhuset venter at selskapet - etter to svakere kvartaler - igjen vil kunne vise vekst.

Europris er blant selskapene som rapporterer tall for 4. kvartal denne uken. Rapporten kommer torsdag morgen og her venter DNB Markets at selskapet - etter to svakere kvartaler - igjen vil kunne vise en vekst i forhold til tilsvarende kvartal året før.«Underliggende vekst er ventet å ligge på fire prosent, og vi venter samtidig at nyåpnede butikker det siste året vil bidra med ytterligere ett prosentpoeng», heter det fra analytiker Ole-Andreas Krohn i en fersk oppdatering. Kursen er opp drøye tre prosent så langt i år, og den stengte fredag på 23,90 kroner per aksje.Meglerhuset venter et uendret utbytte på 1,70 kroner per aksje, og har en kjøpsanbefaling med et kursmål på 30 kroner.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også