DNB Markets anbefaler to aksjer

Gjensidige Forsikring og Sparebanken Møre er blant favorittene til meglerhuset.

Gjensidige Forsikring og Sparebanken Møre har begge lagt frem tall for fjerde kvartal 2018 i dag.Gjensidige Forsikring melder om et resultat etter skatt på 1.304,2 millioner kroner, mot 1.002,1 millioner kroner i samme periode året før.Sparebanken Møre-konsernet melder om et resultat etter skatt på 141 millioner kroner, mot 157 millioner kroner i fjor. - Begge har lagt frem Q4-rapporter i dag og begge ser ut til å komme inn over forventningene. Etter å ha justert for avviklingsgevinster på 1.1 mrd. kroner ser vi at Gjensidige har en combined ratio på 91.3 prosent mot vårt estimat på 95.6 prosent og konsensus på 95.1 prosent, skriver meglerhuset.- I dette tilfellet er lavere bedre og vi venter derfor at det vil kunne støtte markedets forventninger fremover.DNB Markets har en kjøpsanbefaling på aksjen med et kursmål på 150 kroner pr aksje. - I Sparebanken Møre ligger både netto renteinntekter, kapitaldekningsgrad og utbytte rundt 3 prosent i overkant av våre estimater og samtidig også over konsensus.Meglerhuset har en kjøpsanbefaling på aksjen med et kursmål på 320 kroner pr egenkapitalbevis.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også