Doblet pengene på to uker

Vi er nå halvveis inn i årets første børsmåned, og hovedindeksen på Oslo Børs står i 836,27 poeng (-0,05 prosent). Det betyr at oppgangen er på 4,60 prosent hittil i år.Det må kunne kalles en hederlig start på det nye børsåret.Flere aksjer har hatt en flying start, og i tetsjiktet finner vi flere aktører hvor risiko og avkastning går hånd i hånd.Best start på 2019 har det vært for aksjonærene i African Petroleum Corporation, hvor aksjen nesten har doblet seg. Aksjen omsettes nå for 1,13 kroner (+2,73 prosent), noe som betyr at den har gått 7,11 prosent den siste uken mens den er opp 94,83 prosent hittil i år.Les også: Anbefaler kjøp – advarer om ekstrem risikoAksjonærene i Havila Shipping kan glede seg over en kursoppgang på 79,65 prosent, Merkur-noterte Sino Agro Food har lagt på seg 78 prosent, Songa Bulk har klatret 66,67 prosent mens PGS kan vise til en kursoppgang på 52,20 prosent hittil år.Verst har det gått med Lavo.tv, hvor aksjen har stupt hele 79,20 prosent.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også