Ett aksjetips fra DNB Markets

Ole-Andreas Krohn i DNB Markets opererer med en kjøpsanbefaling.

Norsk Hydro har fått klarsignal om at de i forhold til brasilianske miljømyndigheter igjen kan øke produksjonen ved Alunorte.Les også: Alunorte kan gjenoppta normal produksjon«I kombinasjon med de investeringene og tiltakene selskapet ellers har gjort, venter vi at dette vil kunne medføre at øvrige brasilianske myndigheter åpner opp for at produksjonen igjen kan løftes over begrensingen på 50 prosent», heter det fra analytiker Ole-Andreas Krohn i DNB Markets.«Dette gir støtte til våre forventninger og estimater om at produksjonen kan gjenopptas fra andre halvår 2019», fortsetter analytikeren.DNB Markets ventet en positiv åpning for aksjen på Oslo Børs onsdag og har en kjøpsanbefaling på Norsk Hydro med et kursmål på 54 kroner per aksje.Kursen stengte tirsdag på 39,48 kroner per aksje, og i skrivende stund er aksjen opp 4,48 prosent til 41,25 kroner på Oslo Børs.