Forsiktig åpning på Wall Street

FILE- In this Dec. 3, 2018, file photo trader Michael Milano, right, works on the floor of the New York Stock Exchange. The U.S. stock market opens at 9:30 a.m. EST on Friday, Dec. 7. (AP Photo/Richard Drew, File) Richard Drew

Pilene peker forsiktig oppover i åpninghandelen på Wall Street.Etter fem minutters handel er Dow Jones-indeksen opp 0,13 prosent til 24.559,58, mens den teknologitunge Nasdaq-indeksen er ned 0,05 prosent til 7.079,72.S&P 500 er opp 0,03 prosent til 2.644,52. Oppmerksomheten til markedsaktørene er rettet mot utviklingen i handelssamtalene mellom USA og Kina. En kinesisk handelsdelegasjon ledet av visestatsminister Liu He har ankommet USA for fortsatte forhandlinger.Finansminister Steven Mnuchin sier Donald Trump skal møte den kinesiske handelsutsendingen i løpet av samtalene, som etter planen skal gjennomføres onsdag og torsdag. Visestatsminister Liu He leder en delegasjon på 30 tjenestemenn til Washington. Målet med samtalene er å komme fram til en avtale innen 1. mars for å unngå en kraftig økning av amerikansk toll og importavgifter.