Franskmenn spår opptur for seismikk-yndling

Meglerhuset viser til at seismikk-yndlingen har sterk tilstedeværelse i modne regioner med regulære lisensrunder, og er godt posisjonert for å dra nytte av dette. 

Børs

Societe Generale oppgraderer anbefalingen på PGS-aksjen til kjøp fra hold.Det skriver banken i en oppdatering onsdag, ifølge TDN Direkt. Banken holder ved sitt kursmål på 28 kroner. - Initielle indikasjoner fra flere industriaktører antyder at kundene nå begynner å vise større interesse for offshore-leting. Vi tror modne regioner med regulære lisensrunder (som i Nordsjøen) kan komme til å være de første som viser en sterk oppsving i leteaktiviteten i 2019, skriver meglerhuset, som viser til at PGS har en sterk tilstedeværelse i slike områder, og at de er godt posisjonert for å dra nytte av dette, ifølge TDN Direkt. 

societe generale
pgs
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse