Deepsea Atlantic - Foto: Odfjell

Gigafond gjør akkurat nok til å passere under 5-prosentsgrensen i Odfjell Drilling

Fidelity-fond selger aksjer for en drøy million.

Et fond under Fidelity-paraplyen, fondsgiganten basert i Boston, solgte torsdag 43.312 aksjer i riggselskapet Odfjell Drilling, ifølge en melding fredag.Med utgangspunkt i torsdagens sluttkurs på 24,50 kroner, solgte fondet aksjer for en drøy million norske kroner.Det var likevel nok til at fondet krysset rett under flagg-grensen på fem prosent. Etter salget kontroller fondet totalt 11.811.084 aksjer i Odfjell Drilling, tilsvarende en eierandel på 4,99 prosent.Siste halvår i fjor var blytungt på børsen for riggselskapet, men i år har det startet bra.Siden nyttår har aksjen steget rundt 20 prosent.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også