Gjennomført kapitalutvidelse i AF Gruppen

Konsernsjef i AF Gruppen Morten Grongstad mener oppkjøpet av HMB Holding er en viktig del av AF Gruppens strategi om lønnsom vekst utenfor Norge.

AF Gruppen har gjennomført en kapitalutvidelse i forbindelse med kjøpet av HMB Holding AB.Det skriver selskapet i en børsmelding mandag. Kapitalforhøyelsen er foretatt som en rettet emisjon mot selgere på 736 911 aksjer pålydende NOK 0,05 til kurs 130,50. Aksjekapitalen i AF Gruppen ASA er som følge av kapitalutvidelsen forhøyet med NOK 36 845,55 til NOK 4 987 304,50. Antall aksjer etter emisjonen er 99 746 090, ifølge meldingen. Konsernsjef i AF Gruppen Morten Grongstad mener oppkjøpet av HMB Holding er en viktig del av AF Gruppens strategi om lønnsom vekst utenfor Norge. - Vi er svært glade for å få HMB med på laget. Selskapet har levert gode prestasjoner over tid og har en kultur og et verdigrunnlag som sammenfaller med AF Gruppens. Dette oppkjøpet er helt i tråd med AFs strategi mot 2020, som inkluderer lønnsom vekst i Sverige, sier Grongstad.


Les også